Skip to main content

Incepand cu luna August 2023

Clinica Lorentina 2102 SRL, deschide un nou laborator de analize medicale la punctul de lucru situat in Aleea Manastirea Dealu 7bis TARGOVISTE -proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.
Laboratorul functioneaza intr-un spatiu generos, modern, dotat cu analizoare automate de ultima generatie.
Domeniile noastre de activitate laborator clinic sunt:

  • HEMATOLOGIE
  • IMUNOLOGIE
  • BIOCHIMIE SERICA SI URINARA
  • MICROBIOLOGIE.

Avem in vedere ca in cat mai scurt timp sa putem efectua seturi de analize in baza biletului de trimitere, adica pentru persoane asigurati ai CAS-Dambovita fara costuri- dar vor mai fi necesare in acest sens, etape suplimentare care necesita timp, implicare si investitii.
Deocamdata vom putea efectua activitatea de elaborator analize medicale ( recoltare si prelucrare ) numai contra-cost. Veti putea regasi lista serviciilor si a preturilor in continuare.
Atat timp cat investesti pasiune in ceea ce faci si abordezi totul cu profesionalism, drumul catre succes iti este asigurat.

Ne dorim sa ne dezvoltam, pentru a putea oferi servicii de buna calitate si o gama cat mai larga de analize medicale in vederea unei diagnosticari cat mai corecte.
Credem in performanta, motiv pentru care investim in aparatura, in personal bine pregatit si in tehnica de lucru la standarde inalte.
Calitatea pe care o oferim pacientilor nostri este esentiala; ne dorim sa ii ajutam si sa fim aproape de ei, deoarece pacientii nostri merita tot ce este mai bun, in timp optim.
Ne straduim sa fim un exemplu de performanta si umanitate, standardele stabilite fiind de inalta calitate profesionala.

 

Identitatea proiectului de finantare SMIS 160481.

Photo credit Freepik

Leave a Reply